Essence Collectie
22 september 2023
Ontdek onze betoverende kerstpakketten voor een Magische Kerst!
20 oktober 2023
Essence Collectie
22 september 2023
Ontdek onze betoverende kerstpakketten voor een Magische Kerst!
20 oktober 2023

Bescherming tegen de elementen

Bescherming tegen de Elementen: Jobman Werkkleding houdt je veilig en comfortabel

Als je in de wereld van buitenwerkzaamheden vertoeft, weet je dat zon, regen, wind en kou geen genade tonen. Het weer kan van het ene moment op het andere omslaan, en de keuze van je werkkleding kan bepalen hoe goed je de dag doorkomt. Bij Marwill, jouw leverancier van Jobman werkkleding, begrijpen we dat als geen ander. We zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat jij altijd beschermd en comfortabel blijft, ongeacht de weersomstandigheden.

Winddicht, ademend en comfortabel

Wanneer die koude windvlagen je doen huiveren, is het essentieel om jezelf te beschermen tegen warmteverlies. Hier komt onze winddichte werkkleding om de hoek kijken. Maar wat deze kleding onderscheidt, is het ademend vermogen. Onze kleding ventileert beter, wat betekent dat je niet alleen beschermd bent tegen de elementen, maar ook comfortabel blijft, zelfs tijdens de meest actieve taken. Denk hierbij aan onze verschillende shell kledingstukken, stuk winddichte helden.

Waterdicht en volledig beschermd

Regen, sneeuw, mist - als je buiten werkt, weet je dat deze weersomstandigheden onvermijdelijk zijn. Daarom is onze regenkleding gecertificeerd volgens de EU-norm EN 343. Deze kleding beschermt je tegen neerslag, mist en bodemvochtigheid. Het belangrijkste is dat alle naden getapet zijn, zodat je zelfs bij de meest ongunstige omstandigheden droog blijft. Onze kleding voldoet aan de normen en biedt de bescherming die je nodig hebt.

Koude weerbescherming

Zelfs als de weersvoorspellingen geen extreme kou voorspellen, kan het nooit kwaad om voorbereid te zijn. Denk aan werkomgevingen zoals koel- of vriescellen, waar warm blijven essentieel is. Onze kleding, gecertificeerd volgens EN 342, beschermt je tegen kou tot -5°C. We begrijpen dat je meerdere lagen moet dragen om je optimaal te beschermen, en daarom hanteren we het 3-lagen principe. Bekijk onze ruime selectie werkkleding die aan deze koude-certificering voldoet.

UV-Bescherming voor je huid

Marwill hecht niet alleen belang aan bescherming tegen de elementen, maar ook aan je gezondheid. Onze UV-beschermende kleding, gecertificeerd volgens EN 13758, biedt een UPF van 40+ - dat betekent maximale bescherming tegen schadelijke UV-straling. Onze kleding houdt rekening met factoren zoals kleur, constructie, materiaal, pasvorm en dekking, om je effectief te beschermen tegen de zon.

Wij begrijpen we dat de keuze van werkkleding cruciaal is voor jouw comfort en veiligheid. Daarom hebben we ons assortiment zorgvuldig samengesteld en voldoen al onze producten aan strenge certificeringen. We willen dat jij met vertrouwen de elementen kunt trotseren, wetende dat je goed beschermd bent. Ons doel is jou te helpen productiever te zijn en je werk met een gerust hart te doen. Kies voor comfort en bescherming, ongeacht het weer.