Over Marwill

Al 25 jaar een vertrouwd adres in de Liemers

Waarom we houden van wat we doen

De mooiste en beste bedrijfs- en sportkleding voorzien wij van een borduring of bedrukking met logo of tekst. Wij werken met de nieuwste machines en besteden veel zorg en aandacht aan de uitvoering.

Iedere dag is anders, of wij nu in serie produceren of stukwerk leveren. Ieder ontwerp wordt geborduurd met vakmanschap en liefde voor het vak.

Dat onze klanten terugkomen en er door mond tot mond reclame voor zorgen dat onze klantenkring groeit, zien wij als een beloning voor onze inspanningen.​

Vrijblijvende offerte op maat

Om een goede offerte uit te kunnen brengen willen wij graag van u weten hoe groot de afbeelding moet zijn en waar op het artikel deze precies moet komen. Verder is van belang te weten of het 1 of meer kleuren moeten zijn en het aantal te leveren artikelen. Dit i.v.m. stelkosten van de machines.

Heeft u voor uw offerte aanvraag meer informatie nodig dan kunt u ons natuurlijk bellen of mailen. 

Het spreekt voor zich dat wij bij grote aantallen voor uw bedrijf of sportvereniging graag een maatwerk offerte uitbrengen. Informeer snel en u zult zich verbazen over de mogelijkheden, levertijden en zeker niet in de laatste plaats over onze prijzen.

Wat wij leuk vinden: het aankleden binnen het gestelde budget en tijdschema.
Dat is onze bedrijfsfilosofie.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ja, ik wil graag meer informatie

Martin Willemsen

Eigenaar en uw contactpersoon.

In 1961 is mijn vader begonnen met 1 breimachine in Tolkamer. Hij is opgegroeid aan boord van het schip van zijn ouders en werkte als expediteur in de haven van Tolkamer. De schippers hadden truien nodig en Pa vond het een uitdaging om deze te gaan maken. Later  verhuisden we naar Herwen en groeide het bedrijf uit tot een breierij en confectie waar meer dan 100 mensen werkten.

In 1989 ben ik begonnen met een paar oude breimachines van mijn vader. In het begin maakten we kindertruien, die op de markt werden verkocht. En aangezien ik veel van paarden hou, maakten we ook paardenbandages (deze maken we overigens nog steeds). In de paardensport was ook vraag naar geborduurde paardendekens. Dit was een goede uitbreiding van mijn bedrijf, daarom heb ik in 2000 borduurmachines gekocht. Ook zijn de oude breimachines vervangen door 4 nieuwe  moderne machines, waardoor we sneller op de vraag uit de markt kunnen inspelen.

Ons team

Wij staan voor klaar om uw order met veel zorg en aandacht uit te voeren.

We werken met een klein, goed op elkaar ingespeeld, team. We vinden het erg belangrijk om uitstekende kwaliteit te leveren en de levertijd kort te houden, want hiermee onderscheiden we ons in de markt. Onze medewerkers hebben veel product- en stofkennis waardoor we u goed kunnen adviseren.

Inmiddels hebben we al voor veel verschillende klanten geborduurd, en ook op veel verschillende producten: van jack tot babybadjas en van sportshirt tot werkbroek.

We vinden het een uitdaging om voor elke klant het juiste artikel te vinden en deze te voorzien van hun logo, precies zoals de klant dat wenst.